Magyar Elektrotechnikai Egyesület

KONFERENCIA HELYSZÍNE

Hotel Azúr**** Siófok
Siófok, Erkel Ferenc u. 2, 8600
https://hotelazur.hu/

     

Siófok központjában, közvetlen vízparti 4 hektáros területen fekvő, Hotel Azúr****, az Azúr Resort gyerekbarát szárnya, mely 222 kényelmes szobával, 3500 m2 alapterületű wellness központtal áll a Vendégek rendelkezésére.

A szállodakomplexumhoz tartozó "Azúr Rendezvényközpont" különleges helyszíne lehet konferenciáknak, tréningeknek, kiállításoknak és kulturális eseményeknek. A tapasztalt, összeszokott csapat gondoskodik igényeinek és ötleteinek professzionális megvalósításáról. A termek mérete változatosan variálható és modern technikai eszközökkel felszerelt, így lehetőség nyílik események széles palettájának lebonyolítására, a kis létszámú tréningektől a nagy létszámú kongresszusokig.

Wellnessközpontja teljesen megújult, a közel 1000 m2 vízfelületével kitűnő lehetőséget biztosít a nyugodt kikapcsolódásra, a megújulásra és a pihenésre. Külső- és belső élménymedencék, - ahonnan páratlan kilátás nyílik az ősfás parkra és a Balatonra - pezsgőfürdő és két gyermekmedence szolgálja a fürdőzés örömét, amelyet 3 finn szauna, gőzfürdő, illatkamra, sókamra és Kneipp-fürdő tesz még élvezetesebbé.

Az egyedülálló kulináris élményekről a szálloda kiváló szakács csapata gondoskodik: a szezonális különlegességek, a magyar konyha hagyományőrző kínálata és a nemzetközi ételsorok specialitásai mellett, a fitness- és wellness ételek széles választékából szemezgethetnek a konyhaművészet szerelmesei.

 

EGYÉB SZÁLLÁSHELYEK

Hamarosan...

 

 

Egyéb szálláshelyekkel kapcsolatosan keresse kolléganőnket:

TARJÁNYI Andrea
Managing Director
Travel Advisory Co. I TAC I MICE & More
Mobil: +36 30 740 2534
E-mail: andrea@miceandmore.hu

 

MAGYAR ELEKTROTECHNIKAI EGYESÜLET
1075 BUDAPEST, MADÁCH IMRE ÚT 5. 
TEL.: +36 1 312 0662
VANDORGYULES@MEE.HU