Vándorgyűlés Konferencia és Kiállítás

Kölcsönhatásban az energiával, kölcsönhatásban egymással

A több évtizedes múltra visszatekintő esemény népszerűségét mi sem jelzi jobban, mint hogy a résztvevők száma folyamatosan növekszik, és mára elérte a közel 1100 főt. Sikerét abban látjuk, hogy egyfajta összekötő kapocsként megszólítjuk, elérjük és párbeszédre ösztönözzük az iparág minden szereplőjét, valamint támpontokat adunk az eligazodáshoz, megértéshez egy folyamatosan és gyorsan változó környezetben.

 
 

Lendületet adunk az iparágnak

Hiszünk abban, hogy 1100, az iparág minden szegmensét képviselő szakember tudásának, gondolatainak, fejlesztéseinek, tapasztalatainak megosztása hatással van a hazai villamosipar alakulására, annak rezilienciájára. Munkánkkal képesek vagyunk pozitív irányba befolyásolni a fogyasztói szokásokat, muníciót adni a vállalatok képviselőinek szerepkörük tágítására, elősegíteni a szakértők kompetenciáinak bővítését, konzultációt és eszmecserét indukálni a döntéshozókkal. Emellet a villamosiparhoz közvetlenül és közvetetten kapcsolódó szervezetekkel és cégekkel is szoros kapcsolatot ápolunk, hiszen pl. a digitalizáció, az információs technológia és a kiberbiztonság a rendszer elválaszthatatlan részét képezik.

Nem csak az energia lesz megújuló

Komoly szerepet vállalunk a szakember-utánpótlás biztosításában, a tudástranszfert és -menedzsmentet az egyik legfőbb küldetésünknek tekintjük. Középiskolai és felsőoktatási intézményeken, további, saját szervezésben megvalósuló rendezvényeken (Mi a pálya – műszaki pályaválasztó fesztivál), valamint különböző pályázatokon keresztül kapcsolatban állunk a legtehetségesebb diákokkal, hallgatókkal, és lehetőséget biztosítunk számukra hogy bemutatkozhassanak a szakma képviselőinek, mentorokat, munkalehetőséget találjanak maguknak.

 

Összedrótozzuk a szálakat

Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy szakmánk komplex, sokrétű megközelítése a Vándorgyűlés és teljes tevékenységünk által nemcsak iparági, hanem nemzetgazdasági szinten is meghatározó, ugyanis közös gondolkodással indukálhatunk kezdeményezéseket, változást, érhetünk el egyre jobb eredményeket az egyének és a társadalom szintjén is.

Idén 70. alkalommal kerül megrendezésre a Vándorgyűlésünk, melyre Önt is szívesen látjuk előadóként, látogatóként, akár kiállítóként.

Részvételi lehetőségek a jelentkezés menü pont alatt.

 

 

Magyar
Elektrotechnikai
Egyesület


1075 Budapest,
Madách Imre út 5. III. emelet


+36 30 490 8804