Magyar Elektrotechnikai Egyesület

Jelentkezés

Örömmel vesszük szíves jelentkezését!

Felhívjuk a figyelmét, hogy komoly esély van arra, hogy szeptemberben olyan járványügyi szabályok lesznek érvényben, ami a szállodába való belépést, és ennek következményeként a rendezvényen történő részvételt érvényes védettségi igazolványhoz kötik! Kérjük, gondoljon erre és fontolja meg az oltás felvételét, mert nagyon örülnénk a részvételének!

Ön mostantól egy felületen keresztül, egyetlen profil alól kezelheti előadásait, részvételét, kiállítói stand foglalását. Amennyiben Ön kizárólag a saját előadását / részvételét szeretné kezelni, regisztráljon egyéni profillal. Amennyiben más előadók / résztvevők jelentkezését is Ön tölti fel, kérjük, regisztráljon Ügyintézőként. Fontos, hogy egy email címmel egyszer tud regisztrálni!

Amennyiben már egyéni profilként beküldte jelentkezését, de a későbbiek folyamán mégis Ön kezelné mások jelentkezéseit is, úgy a profilba bejelentkezve átállíthatja a fiók típusát "ügyintéző"-re.

Az előadói és kiállítói regisztráció önmagában nem minősül látogatói jelentkezésnek!
Kérjük, profijába belépve mindenképp jelentkezzen látogatóként is.

Sajnálattal értesítjük, hogy a nagy érdeklődés, és a Baráti Találkozó helyszíni kapacitásának korlátozott volta miatt (épített sátor) a továbbiakban nincs lehetőség a Baráti találkozóra való jelentkezésre. Megértésüket köszönjük!

 

Előadók
 
Jelentkezés előadóknak
LEZÁRULT
Kiállítók
 
Jelentkezés kiállítónak
LEZÁRULT
Egyéni látogatók
 
Jelentkezés látogatóknak
LEZÁRULT

 

Jelentkezés ügyintézőként

 

Határidők

Előadás javaslatok beérkezési határideje: 2021. április 14. 2021. április 23.
Online jelentkezési felület megnyitása, előzetes program meghirdetése: 2021. május 26.
Prezentációk beküldésének határideje: 2021. június 25.
KEDVEZMÉNYES jelentkezési határidő: 2021. június 21.
VÉGLEGES jelentkezési határidő: 2021. augusztus 09. (szabad helyek függvényében)

 

 

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Ön – a továbbiakban úgy is, mint Jelentkező – a 2021. szeptember 22-24-én megrendezésre kerülő 67. Vándorgyűlés Konferencia és Kiállítás elnevezésű rendezvény (a továbbiakban úgy is, mint rendezvény) jelentkezési lapjának kitöltésével és online módon történő elküldésével elfogadja a jelen jelentkezési feltételekben foglaltakat. A jelentkezési lap a Magyar Elektrotechnikai Egyesület (a továbbiakban: MEE) részéről ajánlattételnek minősül, elfogadásával a MEE, mint a rendezvény szervezője és a Jelentkező között szerződés jön létre, mely fizetési kötelezettséget von maga után.

A jelentkezés, valamint a regisztráció során megadott személyes adatok kezelése tekintetében a MEE az Európai Uniós Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően jár el. Ennek részletei adatkezelési tájékoztatóinkban találhatók. (http://vandorgyules.mee.hu/jelentkezes)

Regisztráció

A jelentkezés feltétele a regisztráció a honlapon.

Ehhez meg kell adnia nevét, érvényes e-mail címét, és jelszavát.

Ezután egyetlen felhasználói profil alatt kezelheti előadásait, részvételét, kiállítói stand foglalását. Amennyiben Ön kizárólag a saját előadását/részvételét szeretné kezelni, regisztráljon „egyéni” profillal. Amennyiben más előadók/résztvevők jelentkezését is Ön tölti fel, kérjük, úgy regisztráljon, mint „Ügyintéző”. Fontos, hogy egy e-mail címmel egyszer tud regisztrálni!

Amennyiben már egyéni profilként beküldte jelentkezését, de a későbbiek folyamán mégis Ön kezelné mások előadás javaslatát is, úgy a profiljába bejelentkezve átállíthatja a fiók típusát "Ügyintéző"-re.

Az előadói és kiállítói regisztráció önmagában nem minősül látogatói jelentkezésnek!
Kérjük, profijába belépve mindenképp jelentkezzen látogatóként is a rendezvényre.

Regisztrációt követően van lehetősége arra, hogy a jelentkezési lap kitöltésével és online módon történő elküldésével jelentkezzen a rendezvényre; ezt követően a MEE a rendezvényen történő részvételét elektronikus úton visszaigazolja, azzal, hogy a felhasználói adatai rögzítésre kerültek és használhatja a rendszert.

A rendezvényen való részvétel feltétele a rendezvény időpontjában hatályos járványügyi rendelkezések maradéktalan betartása és a rendezvény díjának megfizetése.

A Jelentkező vállalja, hogy a megrendelt szolgáltatások díját a rendezvény szervezője által megküldött díjbekérő ellenében átutalja. A díjbekérő megküldése egyben a rendezvényen való részvételének a MEE általi visszaigazolása.

Kérjük, hogy a megrendelt szolgáltatások díját 2021. augusztus 01. után, akkor azonban minél előbb átutalni szíveskedjen! A rendezvényen való részvétel feltétele a díj határidőre történő kifizetése.

A díj megfizetésének végső határideje: 2021. augusztus 10.

A díj az alábbi bankszámlára utalandó:

A rendezvény szervezőjének neve: Magyar Elektrotechnikai Egyesület
A rendezvény szervezőjének címe: 1075 Budapest, Madách Imre út 5. III. emelet
Adószáma: 19815754-2-42
Számlavezető bank: Raiffeisen Bank
Számlaszám: 12010501-01103302-00100007
Swift kód: UBRTHUHB
IBAN: HU43 1201 0501 0110 3302 0010 0007

A visszaigazolásban kapott díjbekérő sorszámát az átutalási megbízás közlemény rovatában mindenképpen szíveskedjen feltüntetni!

A díj jóváírását követően előleg-, a szolgáltatás teljesítését követően végszámlát állítunk ki a befizetett díjról.

A reprezentáció után járó adókötelezettség az igénybe vevőt terheli.

 

KEDVEZMÉNYEK

2021. június 21. előtt minden Jelentkezőnek 10%, valamint MEE tagoknak és pártoló tagoknak további 5% kedvezményt biztosít a MEE a részvételi díjból.

2021. június 21. utáni a Jelentkezőnek a teljes részvételi díjat meg kell fizetni (MEE tagoknak és pártoló tagoknak ebben az esetben is 5% kedvezményt biztosít a MEE a részvételi költségből).

A MEE nyugdíjas és diák Tagjai részvételi díj fizetése nélkül látogathatják a Vándorgyűlés előadásait, abban az esetben, ha őket erre a saját szervezeteik 2021. augusztus 9-ig előzetesen írásban, tagkóddal igazolva – bejelentik a rendezvényszervező felé.

A Vándorgyűlés azon előadói és szekcióvezetői, akik az előadásuk miatt, vagy a szekció vezetése miatt vesznek részt a Vándorgyűlés Konferencián, mentesülnek az adott napi étkezési és részvételi díj megfizetésétől (kivétel vacsora), ha ezt a megjegyzés rovatban ezt feltüntetik.

Kapcsolattartó:

Antal Nikolett
Rendezvényszervező
Magyar Elektrotechnikai Egyesület
antal@mee.hu, 36 30/490-8804

 

ÉTKEZÉS ÉS RÉSZVÉTEL CSOMAGOK TARTALMA*

Csomagok Étkezés tartalma Étkezés összege Részvételi díj 
1. csomag 3 ebéd, 5 kávészünet,
2 vacsora, Baráti találkozó ajándék
43 465 Ft 70 000 Ft

2. csomag 3 ebéd, 5 kávészünet,
1 vacsora, Baráti találkozó ajándék
38 417 Ft 70 000 Ft

3. csomag 2 ebéd, 4 kávészünet 18 726 Ft
vagy
15 380 Ft
vagy
12 738 Ft
49 000 Ft

4. csomag 1 ebéd, 2 kávészünet 7 691 Ft 31 000 Ft

*Áraink az Áfa-t nem tartalmazzák, melynek mértéke 27%

SZÁLLÁS

A látogatói jelentkezés adatlapján feltüntetett foglalható szállási szolgáltatások árai az általános forgalmi adót és idegenforgalmi adót nem tartalmazzák.

A meghirdetett szolgáltatásokon túli többletfogyasztást (éttermi számlák, szoba szervíz, minibár, fizetős TV, térítéses wellness kezelések, telefon stb.) minden Jelentkező egyénileg köteles közvetlenül a szálloda számára megfizetni.

A MEE, mint szervező a rendezvényre szállásigény nélkül is elfogad jelentkezést.

Elérhető szállások és szolgáltatások:

Hunguest Hotel Forrás
Weboldal: https://www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/szeged/hunguest_hotel_forras/
Cím: Szeged, Szent-Györgyi Albert u. 16-24, 6726

 • szállás,
 • gazdag büféreggeli,
 • korlátlan belépő a szomszédos Napfényfürdő Aquapolis medencéihez,
 • WIFI internet,
 • fürdőköntös.
 • Parkolás: A szálloda előtti parkolóban (kb. 40 férőhely) és a Napfényfürdő Aquapolis mélygarázsában (kb. 230 férőhely): 78,74 + 27% ÁFA = 100 Ft/személygépkocsi/óra (szobaár nem tartalmazza)

Art Hotel Szeged
Weboldal: https://artszeged.accenthotels.com/hu/galeria
Cím: Szeged, Somogyi u. 16, 6720

 • szállás,
 • büféreggeli,
 • ásványvíz, kávé, tea bekészítés a szobában,
 • korlátlan wifi használat,
 • wellness részleg használata.
 • Parkolás: a szálloda 53 férőhelyes mélygarázsában szállóvendégek részére br. 3.300.- Ft/éj (szobaár nem tartalmazza)

Novotel Szeged
Weboldal: http://novotel.hotelszeged.com/hu/
Cím: Szeged, Maros u. 1, 6721

 • szállás,
 • büféreggeli,
 • korlátlan wifi használat,
 • wellness részleg használata.
 • Parkolás: a szobaár nem tartalmazza, melynek díja br. 3.300 HUF/autó/nap

Science hotel**** Szeged
Weboldal: https://sciencehotel.hu
Cím: Szeged, Petőfi Sándor sugárút 17.

 • szállás,
 • büféreggeli,
 • ásványvíz, kávé, tea bekészítés a szobában,
 • korlátlan wifi használat.
 • Parkolás: a szobaár nem tartalmazza, melynek díja br. 3.300 HUF/autó/nap

A szálláshelyek száma korlátozott, foglalásuk a jelentkezések sorrendje alapján történik.

Adatkezelési tájékoztató a szállás lefoglalása céljából történő adattovábbításhoz:
A MEE a Jelentkező adatait (lásd alább) a szállásfoglalás legbonyolítása céljából továbbítja a szálláshely szolgáltató számára. Az adatok megadásának és továbbításának jogalapja az érintett és a szálláshely szolgáltató között kötendő megállapodás előkészítése, megkötése (GDPR 6. cikk 1. b.). A fenti céllal kapcsolatban a kezelt, és a szálláshely szolgáltató felé továbbítandó adattartalom a következő: név, számlázási cím, postázási cím, cégnév, email, telefonszám. Az adatok célja az azonosítás, a kapcsolattartás és számlázási követelmények teljesítése. Adatkezelés időtartama a szálláshely szolgáltató által: a 2000. évi C. törvény 169. § (2) bekezdése alapján 8 év, ha számviteli bizonylatra az adat rákerül. Az adattovábbítás címzettjét, a szálláshely szolgáltatót az érintett választhatja ki, a fenti szállások közül. Jogaival (hozzáférés, helyesbítés, hozzájárulás visszavonása, törlés, elfeledtetés, korlátozás, tiltakozás, adathordozhatóság joga) a MEE, vagy a továbbítást követően a MEE-n kívül a szálláshely szolgáltató elérhetőségeire küldött kérelemmel élhet, továbbá panasszal fordulhat a hatósághoz (www.naih.hu), és ha megítélése szerint megsértették jogait, fordulhat a lakóhelye szerint illetékes bírósághoz is.

 

HATÁRIDŐK

A kedvezményes jelentkezési határidő: 2021. június 21. hétfő

A konferencia végső jelentkezési határideje és jelentkezések véglegesítése 2021. augusztus 09. hétfő 16:00, melyet kérjük, szíveskedjenek betartani.

A részvételi díj megfizetésének határideje: 2021. augusztus 10. péntek

 

LEMONDÁS A JELENTKEZŐ ÁLTAL

Kötbérmentes lemondási határidő: 2021. július 12. hétfő 24:00 óra; a Jelentkező ezen időpontig tudja fizetési kötelezettség nélkül lemondani a rendezvényen való részvételét.

Ezen időpontot követően a rendezvényen történő részvétel lemondása esetén Jelentkező a teljes részvételi díjat köteles lemondási kötbérként megfizetni a MEE részére.
A rendezvény szervezője lemondást kizárólag írásban fogad el, az e-mail útján történő kommunikációt írásbeli formának ismeri el. A lemondást az antal@mee.hu e-mail címre kell elküldeni. A lemondás akkor mentesít a fizetési kötelezettség alól, amennyiben a rendezvény szervezője által írásban visszaigazolásra kerül.

Jelentkezőt nem mentesíti a fizetési kötelezettsége alól, ha a rendezvényen nem jelenik meg és nem élt előzetesen a kötbérmentes lemondás lehetőségével.

A részvevő személye – előzetes egyeztetés mellett, írásban – módosítható.

A rendezvényen való részvételt a szervező csak akkor köteles biztosítani, ha a részvételi díj legkésőbb 2021. augusztus 10-én a MEE bankszámláján jóváírásra került.

 

MEGHÍÚSULÁS, LEMONDÁS A RENDEZŐ ÁLTAL

1. A MEE tájékoztat minden Jelentkezőt arról, hogy szervezőként 2021. július 20. napjáig bezárólag hoz arról döntést, hogy megtartásra kerül-e a rendezvény, figyelembe véve a COVID-19 (koronavírus) járvány helyzet alakulását. Amennyiben a MEE 2021. július 20. napjáig bezárólag úgy dönt, hogy nem kerül megtartásra a rendezvény, a jelen jelentkezési feltételek szerint a Felek között létrejött jogviszony megszűnik, és a Jelentkező által már megfizetett részvételi díj visszafizetésre kerül a Jelentkező részére.
 

2. Amennyiben 2021. július 20. napját követően alakul ki olyan helyzet, hogy a COVID-19 (koronavírus) járvány miatt járványügyi korlátozó intézkedések kerülnek bevezetésre, melyek következtében a rendezvény megtartása részlegesen vagy teljes mértékben lehetetlenné válik – vagyis, a MEE nem tudja megtartani a rendezvényt – a Jelentkező részére a már megfizetett részvételi díjból a következő összegek nem kerülnek visszafizetésre, azok visszatérítésére a MEE mint szervező nem köteles:

 • a szállás teljes díja;
 • az étkezés teljes díja (költsége);
 • a részvételi díj 50%-a.

A MEE a rendezvény előkészítése során maximálisan törekedett arra, hogy egy ilyen kedvezőtlen helyzet előállása esetén minimalizálja a szállodák, éttermi szolgáltatók által érvényesíthető költségeket.

Amennyiben a rendezvény előbbi okból történő elmaradása mellett a járványügyi korlátozások lehetővé teszik a szállás elfoglalását, úgy a Jelentkező a rendezvény meg nem tartása esetén is igénybe veheti az adott szállodától a szálláshelyre és a reggelire vonatkozó szolgáltatásokat.

Amennyiben a MEE a rendezvény előbbi okból történő elmaradása esetén a szállást és étkezést szolgáltató szerződéses partnereivel történő megállapodás alapján a szolgáltatók felé a szállás és/vagy étkezés megrendelésére tekintettel a MEE által fizetendő összegek csökkennek, vagy nem kell azokat megfizetni, úgy a MEE ezen összegeket és a részvételi díj feljebb rögzített részét visszatéríti a Jelentkező részére.

3. Amennyiben 2021. július 20. után a rendezvény jelentkezői létszámának jelentős többségét adó MVM Csoport, E.ON Hungária Zrt. és OPUSZ TITÁSZ Zrt. irányítása alá tartozó Jelentkezők részvételét – állami COVID-19 (koronavírus) járvány miatt járványügyi korlátozó intézkedések bevezetésétől függetlenül- megtiltja, vagy nem kívánatosnak tartja akkor a MEE úgy dönthet, hogy nem tartja meg a rendezvényt. Ebben a sajnálatos esetben is a 2.) pontban írtak szerint történik a MEE és a Jelentkezők közti elszámolás.

Jelentkező a jelentkezés adatlapjának kitöltésével és online módon történő elküldésével a fenti, 1), 2) és 3) pontban részletezett feltételeket kifejezetten elfogadja.

A rendezvény szervezője az esetleges program- és helyszínváltoztatás jogát fenntartja.

 

JOGNYILATKOZAT ÉS ADATKEZELÉS

A http://vandorgyules.mee.hu/ honlapon megjelenő tartalmak, képi megoldások és logók szerzői jogvédelem alá esnek, a MEE tulajdonát képezik. A szerzői jogok gyakorlására kizárólag a MEE jogosult.

A dokumentumokat, jogokat, képeket vagy azok részleteit a MEE előzetes írásbeli jóváhagyása nélkül bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni, illetve közzétenni tilos.

A rendezvényen tömegfelvételnek minősülő kép- és hangfelvételek készülnek, amelyek nyilvánosságra hozatalára (honlap, Facebook, Instagram, Elektrotechnika folyóirat, reklámanyag) a Magyar Elektrotechnikai Egyesület a jogot fenntartja. A tömegfelvételek készítéséhez az érintetteknek nem szükséges hozzájárulását adni. Egyéni ábrázolású képek esetében a MEE hozzájárulást kér az érintettől a készítéshez és felhasználáshoz is.

A MEE a személyes adatok kezelése tekintetében az Európai Uniós Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően jár el. Ennek részletei a MEE adatvédelmi tájékoztatóban találhatók. 
 

Az adatkezelési tájékoztatók megtekinthetők az alábbi linkeken:

Egyéni előadói jelentkezés esetén

Ügyintézői regisztráció esetén

 

 

 

MAGYAR ELEKTROTECHNIKAI EGYESÜLET
1075 BUDAPEST, MADÁCH IMRE ÚT 5. 
TEL.: +36 1 312 0662
VANDORGYULES@MEE.HU