Jelentkezés

Örömmel vesszük szíves jelentkezését!

Jelentkezési határidő
00
nap
00
óra
00
perc
00
másodperc
*szabad helyek függvényében

Ön mostantól egy felületen keresztül, egyetlen profil alól kezelheti előadásait, részvételét, kiállítói stand foglalását. Amennyiben Ön kizárólag a saját előadását / részvételét szeretné kezelni, regisztráljon egyéni profillal. Amennyiben más előadók / résztvevők jelentkezését is Ön tölti fel, kérjük, regisztráljon Ügyintézőként. Fontos, hogy egy email címmel egyszer tud regisztrálni!

Amennyiben már egyéni profilként beküldte jelentkezését, de a későbbiek folyamán mégis Ön kezelné mások jelentkezéseit is, úgy a profilba bejelentkezve átállíthatja a fiók típusát "ügyintéző"-re.

Az előadói és kiállítói regisztráció önmagában nem minősül látogatói jelentkezésnek!
Kérjük, profiljába belépve mindenképp jelentkezzen látogatóként is.

 

Előadók
A jelentkezési határidő lejárt!

Kiállítók
Jelentkezés 2024. június 10-től

Egyéni látogatók
Jelentkezés 2024. június 11-től

Szponzorok
 

Jelentkezés ügyintézőként

Határidők

Előadói felhívás közzététele:2024. február 26.

Előadás javaslatok beérkezési határideje:2024. április 15.

Prezentációk beküldésének határideje:2024. szeptember 2.

Online jelentkezési felület megnyitása, előzetes program meghirdetése:2024. június 11.

VÉGLEGES jelentkezési határidő:2024. augusztus 5.

 

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Ön – a továbbiakban úgy is, mint Jelentkező – a 2024. szeptember 24-26. között megrendezésre kerülő 70. Vándorgyűlés Konferencia és Kiállítás elnevezésű rendezvény (a továbbiakban úgy is, mint rendezvény) jelentkezési lapjának kitöltésével és online módon történő elküldésével elfogadja a jelen jelentkezési feltételekben foglaltakat. A jelentkezési lap a Magyar Elektrotechnikai Egyesület (a továbbiakban: MEE) részéről ajánlattételnek minősül, elfogadásával a MEE, mint a rendezvény szervezője és a Jelentkező között szerződés jön létre, mely fizetési kötelezettséget von maga után.

A jelentkezés, valamint a regisztráció során megadott személyes adatok kezelése tekintetében a MEE az Európai Uniós Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően jár el. Ennek részletei adatkezelési tájékoztatóinkban találhatók.

 

REGISZTRÁCIÓ

A jelentkezés feltétele a jelen felületen való regisztráció befejezése. Ehhez meg kell adnia nevét, érvényes e-mail címét, és jelszavát.

Ezután egyetlen felhasználói profil alatt kezelheti előadásait, részvételét, kiállítói stand foglalását. Amennyiben Ön kizárólag a saját előadását/részvételét szeretné kezelni, regisztráljon „egyéni” profillal. Amennyiben más előadók/résztvevők jelentkezését is Ön tölti fel, kérjük, úgy regisztráljon, mint „Ügyintéző”. Fontos, hogy egy e-mail címmel egyszer tud regisztrálni!

Amennyiben már egyéni profilként beküldte jelentkezését, de a későbbiek folyamán mégis Ön kezelné mások előadás javaslatát is, úgy a profiljába bejelentkezve átállíthatja a fiók típusát "Ügyintéző"-re.

Az előadói és kiállítói regisztráció önmagában nem minősül látogatói jelentkezésnek!
Kérjük, profijába belépve mindenképp jelentkezzen látogatóként is a rendezvényre.

Regisztrációt követően van lehetősége arra, hogy a jelentkezési lap kitöltésével és online módon történő elküldésével jelentkezzen a rendezvényre; ezt követően a MEE a rendezvényen történő részvételét elektronikus úton visszaigazolja, azzal, hogy a felhasználói adatai rögzítésre kerültek és használhatja a rendszert.

 

FIZETÉSI FELTÉTELEK

A rendezvényen való részvétel feltétele a rendezvény díjának megfizetése.

A Jelentkező vállalja, hogy a megrendelt szolgáltatások díját a rendezvény szervezője által megküldött díjbekérő ellenében átutalja. A díjbekérő megküldése egyben a rendezvényen való részvételének a MEE általi visszaigazolása. A részvételi díj megfizetésének határideje, a bekérő levélen feltüntetett fizetési határidő, azaz a jelentkezés napját követő 15. nap. A rendezvényen való részvétel feltétele a részvételi díj határidőre történő kifizetése.

A díj az alábbi bankszámlára utalandó:

A rendezvény szervezőjének neve: Magyar Elektrotechnikai Egyesület
A rendezvény szervezőjének címe: 1075 Budapest, Madách Imre út 5. III. emelet
Adószáma: 19815754-2-42
Számlavezető bank: Raiffeisen Bank
Számlaszám: 12010501-01103302-00100007
Swift kód: UBRTHUHB
IBAN: HU43 1201 0501 0110 3302 0010 0007

A visszaigazolásban kapott díjbekérő sorszámát az átutalási megbízás közlemény rovatában mindenképpen szíveskedjen feltüntetni!

A díj jóváírását követően előleg-, a szolgáltatás teljesítését követően végszámlát állítunk ki a befizetett díjról.

A reprezentáció után járó adókötelezettség az igénybe vevőt terheli.

A részvételi díj megfizetésének határideje: A bekérő levélen feltüntetett fizetési határidő, azaz a jelentkezés napját követő 15. nap.

 

KEDVEZMÉNYEK és JEGYTÍPUSOK

A MEE nyugdíjas és diák Tagjai részvételi díj fizetése nélkül látogathatják a Vándorgyűlés előadásait, abban az esetben, ha őket erre a saját szervezeteik 2024. augusztus 01-ig előzetesen írásban, tagkóddal igazolva – bejelentik a rendezvényszervező felé.

A Vándorgyűlés azon előadói és szekcióvezetői, akik az előadásuk miatt, vagy a szekció vezetése miatt vesznek részt a Vándorgyűlés Konferencián, mentesülnek az adott napi étkezési díj megfizetésétől (kivétel vacsora), ha ezt a megjegyzés rovatban feltüntetik.

EARLY BIRD

300 főig minden Jelentkezőnek 10%, valamint MEE tagoknak és pártoló tagoknak további 5% kedvezményt biztosít a MEE a részvételi díjból.

NORMAL

A Jelentkezőnek a teljes részvételi díjat meg kell fizetni. (MEE tagoknak és pártoló tagoknak ebben az esetben is 5% kedvezményt biztosít a MEE a részvételi költségből).

LAST MINUTE

2024. augusztus 05. Után a jelentkezőknek a + 20%-al emelt részvételi díjat kell fizetniük. (MEE tagoknak és pártoló tagoknak ebben az esetben is 5% kedvezményt biztosít a MEE a részvételi költségből).

Kapcsolattartó:

Antal Nikolett
Rendezvényszervező
Magyar Elektrotechnikai Egyesület
antal@mee.hu, +36 30/490-8804

 

SZÁLLÁS

A látogatói jelentkezés adatlapján feltüntetett foglalható szállási szolgáltatások árai az általános forgalmi adót és idegenforgalmi adót nem tartalmazzák.
Az idegenforgalmi adó (IFA) 18-70 év közötti vendégek részére 550 Ft/fő/éj , amelyet a megadott szobaár szintén nem tartalmaz és minden résztvevő köteles megfizetni. Az adó a díjbekérőn feltüntetésre kerül.

A meghirdetett szolgáltatásokon túli többletfogyasztást (éttermi számlák, szoba szervíz, minibár, fizetős TV, térítéses wellness kezelések, telefon stb.) és parkolást minden Jelentkező egyénileg köteles közvetlenül a szálloda számára megfizetni.

A rendelkezésre álló szállodai szobák kapacitása miatt a kétágyas szobafoglalás kizárólag abban az esetben érvényes, ha mindkét fél rögzítése megtörtént, azaz profilon belül a "Szobatársak ellenőrzése" menüpont zölden jelez. Ellenkező esetben, a MEE a beérkező szobafoglalásokat, időrend és férőhely szerint értékesíti.

A Jelentkező szállás igényét 2024. augusztus 05-ig tudjuk befogadni, ezt követően szállásfoglalásra nincs lehetőség (egyéni szervezés alapján megoldandó).

Szervező a rendezvényre szállásigény nélkül is elfogad jelentkezést!

1. HOTEL AZÚR**** SIÓFOK

Helyszín: Siófok, Erkel Ferenc u. 2, 8600
https://hotelazur.hu/

2. RESIDENCE BALATON****CONFERENCE & WELLNESS HOTEL

Helyszín: 8600 Siófok, Erkel Ferenc utca 49.
https://rhb.hu

3. HOTEL YACHT WELLNESS & BUSINESS SIÓFOK****

Helyszín: 8600 Siófok, Vitorlás utca 12-14.
https://hotel-yacht.hu/i

4. HOTEL MÓLÓ***

Helyszín: 8600 Siófok, Vitorlás u. 16.
https://hotelmolo.hu/

5. PRÉMIUM HOTEL PANORÁMA****

Helyszín: 8600 Siófok, Beszédes József stny. 80.
https://www.premiumhotelpanorama.hu/hu

6. SUNGARDEN WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL****

Helyszín: 8600 Siófok, Batthyány Lajos u. 24.
https://www.hotelsungarden.hu

7. HOTEL MAGISTERN***

Helyszín: 8600 Siófok, Beszédes sétány 80.
https://hotelmagistern.hu/

Bővebb információ a Szállások menüpont alatt.

 

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

 

Jelentkező köteles betartani a Rendezvénynek helyet adó intézmény házirendjét és belépési szabályait valamint a jelen szerződéses feltételek szerinti részvételi szabályokat.

A Rendezvényre való belépésre kizárólag a Szervező által kijelölt beléptetési pontokon kerülhet sor. A Rendezvényre belépni a megváltott részvételi jegy szabta időkeretek között és feltételek mellett lehet.

A Rendezvényen részt vevő Jelentkező köteles betartani a Szervezőnek, valamint a Rendezvény rendjét biztosító személyeknek az utasításait. Ennek megszegéséből adódó mindennemű következményért Szervező a felelősséget kifejezetten kizárja.

A Jelentkező a Rendezvény területén az általános magatartási normákat betartva köteles viselkedni, a vonatkozó jogi előírásoknak és a Rendezvénynek helyet adó intézmény házirendjének megfelelően. A Jelentkező köteles tartózkodni minden olyan megnyilvánulástól, közléstől vagy cselekedettől, amely mások személyiségi jogait, életét, egészségét, vagy testi épségét veszélyeztetheti vagy sértheti, vagy a Rendezvény rendjét sérti vagy megbontja másokban félelmet, megütközést vagy felháborodást kelthet. Jelentkező a Rendezvényen elhangzottakhoz kizárólag a Rendezvény moderátorának engedélyével, a moderátor által megszabott időpontban és időtartamban szólhat hozzá, fejtheti ki véleményét vagy tehet fel kérdést az előadóknak.

Amennyiben a Jelentkező a Rendezvényen történő részvételére irányadó magatartási szabályokat, így különösen – de nem kizárólag – a jelen részvételi szabályokat vagy a Rendezvénynek helyet adó intézmény házirendjében foglalt szabályokat megsértené, úgy Szervező illetve a Rendezvény rendjének fenntartásáért felelős alvállalkozója jogosult érvényes részvételi jegy/regisztráció birtokában is megtagadni a Rendezvényre történő belépését, illetve érvényes részvételi jegy/regisztráció birtokában is a Rendezvény területéről őt eltávolítani. Ilyen esetekben Jelentkező a részvételi jegy árának visszatérítésére vagy egyéb kompenzációra nem jogosult.

 

JELENTKEZŐK KÖTELESSÉGEI

A Jelentkező a jelentkezéssel teljes körű felelősséget vállal a Rendezvényen történő részvételhez szükséges egészségi állapotáért. Szervező kifejezetten felhívja a figyelmet arra, hogy nem javasolt a részvétel bármilyen – akár minimális, a hétköznapokban gondot nem okozó – egészségügyi problémával rendelkezők részére.

Jelentkező kötelezettséget vállal továbbá arra, hogy a Rendezvény alatt a környezetet védeni fogja (különös tekintettel a szemetelésre).

A résztvevő köteles megtéríteni minden olyan anyagi kárt, amelyet a helyszínen okoz a károsult részére.

A Szervező semmilyen baleset vagy személyi sérülés esetén nem vállal felelősséget, függetlenül annak okától vagy körülményeitől

 

ADATKEZELÉS

Adatkezelési tájékoztató a szállás lefoglalása céljából történő adattovábbításhoz: A MEE a Jelentkező adatait (lásd alább) a szállásfoglalás legbonyolítása céljából továbbítja a szálláshely szolgáltató számára. Az adatok megadásának és továbbításának jogalapja az érintett és a szálláshely szolgáltató között kötendő megállapodás előkészítése, megkötése (GDPR 6. cikk 1. b.). A fenti céllal kapcsolatban a kezelt, és a szálláshely szolgáltató felé továbbítandó adattartalom a következő: név, számlázási cím, postázási cím, cégnév, email, telefonszám. Az adatok célja az azonosítás, a kapcsolattartás és számlázási követelmények teljesítése. Adatkezelés időtartama a szálláshely szolgáltató által: a 2000. évi C. törvény 169. § (2) bekezdése alapján 8 év, ha számviteli bizonylatra az adat rákerül. Az adattovábbítás címzettjét, a szálláshely szolgáltatót az érintett választhatja ki, a fenti szállások közül. Jogaival (hozzáférés, helyesbítés, hozzájárulás visszavonása, törlés, elfeledtetés, korlátozás, tiltakozás, adathordozhatóság joga) a MEE, vagy a továbbítást követően a MEE-n kívül a szálláshely szolgáltató elérhetőségeire küldött kérelemmel élhet, továbbá panasszal fordulhat a hatósághoz (www.naih.hu), és ha megítélése szerint megsértették jogait, fordulhat a lakóhelye szerint illetékes bírósághoz is.

 

HATÁRIDŐK

A rendezvény jelentkezési határideje és automatikus véglegesítése 2024. augusztus 05., hétfő 16:00, melyet kérjük, szíveskedjen betartani.

A Jelentkező szállás igényét 2024. augusztus 05-ig tudjuk befogadni, ezt követően szállásfoglalásra nincs lehetőség (egyéni szervezés alapján megoldandó).

 

LEMONDÁS A JELENTKEZŐ ÁLTAL

Kötbérmentes lemondási határidő: 2024. július 05., péntek 24:00 óra a Jelentkező ezen időpontig tudja fizetési kötelezettség nélkül lemondani a rendezvényen való részvételét.

2024. július 05., pénteket követően a jelentkezés a teljes díj megfizetését vonja maga után, lemondásra nincs lehetőség.

Ezen időpontot követően a rendezvényen történő részvétel lemondása esetén Jelentkező a teljes (100%) részvételi díjat köteles lemondási kötbérként megfizetni a MEE részére.

A rendezvény szervezője lemondást kizárólag írásban fogad el, az e-mail útján történő kommunikációt írásbeli formának ismeri el. A lemondást az antal@mee.hu e-mail címre kell elküldeni. A lemondás akkor mentesít a fizetési kötelezettség alól, amennyiben a rendezvény szervezője által írásban visszaigazolásra kerül.

Jelentkezőt nem mentesíti a fizetési kötelezettsége alól, ha a rendezvényen nem jelenik meg és nem élt előzetesen a kötbérmentes lemondás lehetőségével.

A részvevő személye – előzetes egyeztetés mellett, írásban – módosítható.

A rendezvényen való részvételt a szervező csak akkor köteles biztosítani, ha a részvételi díj legkésőbb 2024. augusztus 05-én a MEE bankszámláján jóváírásra került.


 

MEGHIÚSULÁS, LEMONDÁS A RENDEZŐ ÁLTAL

1) A MEE tájékoztat minden Jelentkezőt arról, hogy szervezőként 2024. július 19. napjáig bezárólag hoz arról döntést, hogy megtartásra kerül-e a rendezvény, figyelembe véve egy esetleges Vis Maior helyzet alakulását. Amennyiben a MEE 2024. július 19. napjáig bezárólag úgy dönt, hogy nem kerül megtartásra a rendezvény, a jelen jelentkezési feltételek szerint a Felek között létrejött jogviszony megszűnik, és a Jelentkező által már megfizetett részvételi díj visszafizetésre kerül a Jelentkező részére

2) Amennyiben 2024. július 19. napját követően alakul ki olyan helyzet, hogy Vis Maior miatt hatósági korlátozó intézkedések kerülnek bevezetésre, melyek következtében a rendezvény megtartása részlegesen vagy teljes mértékben lehetetlenné válik – vagyis, a MEE nem tudja megtartani a rendezvényt – a Jelentkező részére a már megfizetett részvételi díjból a következő összegek nem kerülnek visszafizetésre, azok visszatérítésére a MEE mint szervező nem köteles:

  • a szállás teljes díja;
  • az étkezés teljes díja (költsége).

A MEE a rendezvény előkészítése során maximálisan törekedett arra, hogy egy ilyen kedvezőtlen helyzet előállása esetén minimalizálja a szállodák, éttermi szolgáltatók által érvényesíthető költségeket.

Amennyiben a rendezvény előbbi okból történő elmaradása mellett Vis Maior korlátozások lehetővé teszik a szállás elfoglalását, úgy a Jelentkező a rendezvény meg nem tartása esetén is igénybe veheti az adott szállodától a szálláshelyre és a reggelire vonatkozó szolgáltatásokat.

Amennyiben a MEE a rendezvény előbbi okból történő elmaradása esetén a szállást és étkezést szolgáltató szerződéses partnereivel történő megállapodás alapján a szolgáltatók felé a szállás és/vagy étkezés megrendelésére tekintettel a MEE által fizetendő összegek csökkennek, vagy nem kell azokat megfizetni, úgy a MEE ezen összegeket visszatéríti a Jelentkező részére.

Jelentkező a jelentkezés adatlapjának kitöltésével és online módon történő elküldésével a fenti, 1), 2) pontban részletezett feltételeket kifejezetten elfogadja.

A rendezvény szervezője az esetleges program- és helyszínváltoztatás jogát fenntartja.

 

JOGNYILATKOZAT ÉS ADATKEZELÉS

A http://vandorgyules.mee.hu/ honlapon megjelenő tartalmak, képi megoldások és logók szerzői jogvédelem alá esnek, a MEE tulajdonát képezik. A szerzői jogok gyakorlására kizárólag a MEE jogosult.

A dokumentumokat, jogokat, képeket vagy azok részleteit a MEE előzetes írásbeli jóváhagyása nélkül bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni, illetve közzétenni tilos.

A rendezvényen tömegfelvételnek minősülő kép- és hangfelvételek készülnek, amelyek nyilvánosságra hozatalára (honlap, Facebook, Instagram, LinkedIn, Elektrotechnika folyóirat, reklámanyag, sajtóanyagok) a Magyar Elektrotechnikai Egyesület a jogot fenntartja. A tömegfelvételek készítéséhez az érintetteknek nem szükséges hozzájárulását adni.

A MEE a személyes adatok kezelése tekintetében az Európai Uniós Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően jár el. Ennek részletei a MEE adatvédelmi tájékoztatóban találhatók.

Az adatkezelési tájékoztatók megtekinthetők az alábbi linkeken:

Egyéni előadói jelentkezés esetén

Egyéni látogatói jelentkezés esetén

Kiállítói jelentkezés esetén

Ügyintézői regisztráció esetén

 

SZAVATOSSÁG

A Szervező a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény rendelkezései szerint szavatolja, hogy a Rendezvény lebonyolításához szükséges engedélyekkel rendelkezik, tevékenységét jogszerűen végzi.

Szervező szavatolja, hogy a Résztvevő személyes adatait a mindenkor hatályos adatvédelmi törvényeknek (különös tekintettel az információs önrendelkezési jogról és információs szabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényre), illetve további jogszabályoknak megfelelően kezeli, a Jelentkező hozzájárulásával.

A Jelentkező szavatolja, hogy az ÁSZF szerinti adatszolgáltatási kötelezettségének teljesítése során hamis adatot nem ad meg, felel azok valóságtartalmáért, ellenkező esetben Szervezőt elállási jog illeti meg jelen ÁSZF szerint. Szervező nem köteles ellenőrizni a szerződés létrejöttekor a megadott adatok valóságtartalmát.

 

Magyar
Elektrotechnikai
Egyesület


1075 Budapest,
Madách Imre út 5. III. emelet


+36 30 490 8804