Magyar Elektrotechnikai Egyesület

Főtámogató

Az NKM több mint négymillió ember áram-, földgáz- és távhőfogyasztásának folyamatos ellátását biztosítja országszerte, és több mint hatvanezer kilométer hosszú elosztóhálózat műszaki karbantartásáról gondoskodik. Az MVM Csoport részeként működő NKM célkitűzése a hazai ellátásbiztonság növelése, valamint az ügyfélkiszolgálás minél magasabb színvonalú elérhetővé tétele országszerte. Jelentős energetikai társaságcsoportként kiemelt figyelmet fordítunk a társadalmi felelősségvállalásra, amely hozzájárul az értékteremtéshez és a valódi értékek megőrzéséhez.

Az NKM Energia Zrt. biztosítja a folyamatos és biztonságos földgáz-és áramszolgáltatást az ügyfelek számára, ezzel országszerte 4,2 millió ügyfele egyetlen helyről kapja mindkét szolgáltatást, amely igaz az ügyintézésre, a közös központi telefonszámra és az egységes ügyfélszolgálati irodákra is. Ezen kívül az NKM Energia Zrt. több mint 55 ezer üzleti ügyfél szabadpiaci villamosenergia- és földgáz-kiskereskedője.

A földgázelosztásért felelős társaságok, az NKM Földgázhálózati Kft. és az NKM Észak-Dél Földgázhálózati Zrt. együttesen 30 000 kilométert meghaladó tervszerűen karbantartott gázhálózatot üzemeltet. Az NKM Áramhálózati Kft. pedig a Dél-Alföldön 1000 km nagy-, 13 000 km közép- és 19 000 km kisfeszültségű villamos hálózatot üzemeltet.

Az NKM alapszolgáltatásain túl elkötelezett a zöld, környezetkímélő energiatermelés és közlekedés meghonosítása, az élhetőbb jövő megteremtése és a körülöttünk lévő élővilág tehermentesítése mellett.

MAGYAR ELEKTROTECHNIKAI EGYESÜLET
1075 BUDAPEST, MADÁCH IMRE ÚT 5. 
TEL.: +36 1 312 0662
VANDORGYULES@MEE.HU