Magyar Elektrotechnikai Egyesület

Jelentkezés

Ön mostantól egy felületen keresztül, egyetlen profil alól kezelheti előadásait, részvételét, kiállítói stand foglalását. Amennyiben Ön kizárólag a saját előadását / részvételét szeretné kezelni, regisztráljon egyéni profillal. Amennyiben más előadók / résztvevők jelentkezését is Ön tölti fel, kérjük, regisztráljon Ügyintézőként. Fontos, hogy egy email címmel egyszer tud regisztrálni!

Amennyiben már egyéni profilként beküldte jelentkezését, de a későbbiek folyamán mégis Ön kezelné mások jelentkezéseit is, úgy a profilba bejelentkezve átállíthatja a fiók típusát "ügyintéző"-re.

Az előadói és kiállítói regisztráció önmagában nem minősül látogatói jelentkezésnek!
Kérjük, profijába belépve mindenképp jelentkezzen látogatóként is.

 

Előadók
 
Jelentkezés előadóknak
HATÁRIDŐ: Lejárt
Kiállítók
 
Jelentkezés kiállítónak
Jelentkezés lezárva!
Egyéni látogatók
 
Jelentkezés látogatóknak
Jelentkezés lezárva!

 

Határidők

Előadás javaslatok beérkezési határideje: 2020. április 15. 2020. április 30. - lejárt
Program meghirdetése, on-line jelentkezés indítása: 2020. június 10.
Prezentációk beküldésének határideje: 2020. június 26. péntek
KEDVEZMÉNYES jelentkezési határidő: 2020. július 15. szerda
VÉGLEGES jelentkezési határidő: 2020. augusztus 07. péntek (szabad helyek függvényében)

 

Módosított jelentkezési feltételek

JELENTKEZÉS ÉS FIZETÉSI MÓD

Ön – a továbbiakban úgy is, mint jelentkező vagy résztvevő – a 2020. szeptember 16-18-án megrendezésre kerülő 67. Vándorgyűlés Konferencia és Kiállítás elnevezésű rendezvény (a továbbiakban úgy is, mint rendezvény vagy konferencia) jelentkezés adatlapjának kitöltésével és online módon történő elküldésével, ha már jelentkezett, akkor pedig profiljába bejelentkezve online módon elfogadja a jelen jelentkezési feltételekben foglaltakat. A jelentkezési lap a Magyar Elektrotechnikai Egyesület (a továbbiakban: MEE) részéről ajánlattételnek minősül, elfogadásával a MEE, mint a rendezvény szervezője és jelentkező között szerződés jön létre, mely fizetési kötelezettséget von maga után.

A jelentkezés, regisztráció során megadott személyes adatok kezelése tekintetében az Európai Uniós Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően jár el a MEE. Ennek részletei adatkezelési tájékoztatókban találhatók.

Ön mostantól egyetlen profil alól kezelheti előadásait, részvételét, kiállítói stand foglalását. Amennyiben Ön kizárólag a saját előadását / részvételét szeretné kezelni, regisztráljon egyéni profillal. Amennyiben más előadók / résztvevők jelentkezését is Ön tölti fel, kérjük, regisztráljon Ügyintézőként. Fontos, hogy egy email címmel egyszer tud regisztrálni!

A profiljába bejelentkezve kezelheti előadás javaslatait, valamint részvételét, esetleg kiállítói stand foglalását is.

Amennyiben már egyéni profilként beküldte jelentkezését, de a későbbiek folyamán mégis Ön kezelné mások előadás javaslatát is, úgy a profiljába bejelentkezve átállíthatja a fiók típusát "ügyintéző"-re.

Az előadói és kiállítói regisztráció önmagában nem minősül látogatói jelentkezésnek!
Kérjük, profijába belépve mindenképp jelentkezzen látogatóként is.

Amennyiben regisztráltatni szeretné magát a rendszerben, meg kell adnia nevét, érvényes e-mail címét, és jelszavát.

Regisztrációt követően van lehetősége arra, hogy a jelentkezés adatlapjának kitöltésével és online módon történő elküldésével jelentkezzen a rendezvényre; ezt követően a MEE a rendezvényen történő részvételt elektronikus úton megerősíti, hogy a felhasználói adatai rögzítésre kerültek és használhatja a rendszert.

Jelentkező vállalja, hogy a konferencia díját a rendezvény szervezője által megküldött díjbekérő ellenében átutalja. A díjbekérő tartalmazza a kiválasztott szolgáltatások árát részvételi díj, étkezési díj és szállásdíj bontásban. A díjbekérő megküldése egyben a rendezvényen való részvételének a MEE általi visszaigazolása. A konferencia díja megfizetésének határideje, a díjbekérő levélen feltüntetett fizetési határidő, kérjük, hogy lehetőség szerint 2020. augusztus 01-10 között kerüljön utalásra az összeg. A rendezvényen való részvétel feltétele a konferencia díj határidőre történő kifizetése. A konferencia díj az alábbi bankszámlára utalandó:

Tulajdonos neve: Magyar Elektrotechnikai Egyesület
Tulajdonos címe: 1075 Budapest, Madách Imre út 5. III. emelet
Adószáma: 19815754-2-42
Számlavezető bank: Raiffeisen Bank
Számlaszám: 12010501-01103302-00100007
Swift kód: UBRTHUHB
IBAN: HU43 1201 0501 0110 3302 0010 0007

A visszaigazolásban kapott díjbekérő sorszámát az átutalási megbízás közlemény rovatában mindenképpen szíveskedjen feltüntetni!

A konferencia díjának jóváírását követően előleg-, a szolgáltatás teljesítését követően végszámlát állítunk ki a befizetett díjról.

A reprezentáció után járó adókötelezettség az igénybe vevőt terheli.

 

KEDVEZMÉNYEK

2020. július 15. előtt minden jelentkezőnek 10%, valamint MEE tagoknak és pártoló tagoknak további 5% kedvezményt biztosít a MEE a részvételi díjból.

2020. július 15. utáni jelentkezés esetén a teljes részvételi díjat meg kell fizetni!

A MEE nyugdíjas és diák Tagjai részvételi díj fizetése nélkül látogathatják a Vándorgyűlés előadásait, abban az esetben, ha őket erre a saját szervezeteik a kért határidőre – előzetesen írásban, tagkóddal igazolva – jelzik a rendezvényszervező felé.

A Vándorgyűlés azon az előadói és szekcióvezetői, akik az előadásuk miatt, vagy a szekció vezetése miatt vesznek részt a vándorgyűlés programjában, mentesülnek az adott napi költségektől, ha a megjegyzés rovatban ezt feltüntetik.

Kapcsolattartó:

Antal Nikolett
Rendezvényszervező
Magyar Elektrotechnikai Egyesület
antal@mee.hu, 36 30/490-8804

 

CSOMAGOK TARTALMA

Csomagok Étkezés tartalma Étkezés összege Részvételi díj
1. csomag 3 ebéd, 5 kávészünet, 2 vacsora, Baráti találkozó ajándék 43 465 Ft 70 000 Ft
2. csomag 3 ebéd, 5 kávészünet, 1 vacsora, Baráti találkozó ajándék 38 417 Ft 70 000 Ft
3. csomag 2 ebéd, 4 kávészünet 18 726 Ft
vagy
15 380 Ft
vagy
12 738 Ft
49 000 Ft
4. csomag 1 ebéd, 2 kávészünet 7 691 Ft 31 000 Ft

 

SZÁLLÁS

A látogatói jelentkezés adatlapján feltüntetett szolgáltatások árai az általános forgalmi adót és idegenforgalmi adót nem tartalmazzák.

A meghirdetett szolgáltatásokon túli többletfogyasztást (éttermi számlák, room service, minibár, payTV, térítéses wellness kezelések, telefon stb.) minden résztvevő egyénileg köteles közvetlenül a szálloda számára megfizetni.

A MEE, mint szervező a rendezvényre szállásigény nélkül is elfogad jelentkezést.

Elérhető szállások és szolgáltatások:

Hunguest Hotel Forrás
Weboldal: https://www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/szeged/hunguest_hotel_forras/
Cím: Szeged, Szent-Györgyi Albert u. 16-24, 6726

 • szállás,
 • gazdag büféreggeli,
 • korlátlan belépő a szomszédos Napfényfürdő Aquapolis medencéihez,
 • WIFI internet,
 • fürdőköntös.
 • Parkolás: A szálloda előtti parkolóban (kb. 40 férőhely) és a Napfényfürdő Aquapolis mélygarázsában (kb. 230 férőhely): 118,11 + 27% ÁFA = 150 Ft/személygépkocsi/óra

Art Hotel Szeged
Weboldal: https://artszeged.accenthotels.com/hu/
Cím: Szeged, Somogyi u. 16, 6720

 • szállás,
 • büféreggeli,
 • ásványvíz, kávé, tea bekészítés a szobában,
 • korlátlan wifi használat,
 • wellness részleg használata.
 • Szállodánk 53 férőhelyes mélygarázsában szállóvendégek részére 3.300.- Ft/éj

Novotel Szeged
Weboldal: http://novotel.hotelszeged.com/hu/
Cím: Szeged, Maros u. 1, 6721

 • szállás,
 • büféreggeli,
 • korlátlan wifi használat,
 • wellness részleg használata.
 • A szálloda előtt található 54 férőhelyes parkoló 1.900 Ft / autó / nap-, 16 férőhelyes garázsunk 3.250 Ft / autó / nap díjszabással vehető igénybe.

Egyéb szálláshelyekkel kapcsolatosan érdeklődjön:

TARJÁNYI Andrea
Managing Director
Travel Advisory Co. I TAC I MICE & More
Mobil: +36 30 740 2534
E-mail: andrea@miceandmore.hu

MICE & More Kft.
H- 1015 Budapest, Toldy Ferenc u. 1/C
Cégjegyzékszám: 06-09-022461

Adatkezelési tájékoztató a szállás lefoglalása céljából történő adattovábbításhoz:
A MEE a jelentkező adatait (lásd alább) a szállásfoglalás legbonyolítása céljából továbbítja a szálláshely szolgáltató számára. Az adatok megadásának és továbbításának jogalapja az érintett és a szálláshely szolgáltató között kötendő megállapodás előkészítése, megkötése (GDPR 6. cikk 1. b.). A fenti céllal kapcsolatban a kezelt, szálláshely szolgáltató felé továbbítandó adatok adatok körei a következők: név, számlázási cím, postázási cím, cégnév, email, telefonszám. Az adatok célja az azonosítás, a kapcsolattartás és számlázási követelmények teljesítése. Adatkezelés időtartama a szálláshely szolgáltató által: a 2000. évi C. törvény 169. § (2) bekezdése alapján 8 év, ha számviteli bizonylatra az adat rákerül. Az adattovábbítás címzettjét, a szálláshely szolgáltatót az érintett választhatja ki a fenti szállások közül. Jogaival (hozzáférés, helyesbítés, hozzájárulás visszavonása, törlés, elfeledtetés, korlátozás, tiltakozás, adathordozhatóság joga) a MEE, vagy a továbbítást követően a MEE-n kívül a szálláshely szolgáltató elérhetőségeire küldött kérelemmel élhet, továbbá panasszal fordulhat a hatósághoz (www.naih.hu), és ha megítélése szerint megsértették jogait, fordulhat a lakóhelye szerint illetékes bírósághoz is.

 

HATÁRIDŐK

A kedvezményes jelentkezési határidő: 2020. július 15. szerda

A konferencia végső jelentkezési határideje és jelentkezések véglegesítése 2020. augusztus 07. péntek, melyet kérjük, szíveskedjenek betartani.
 

LEMONDÁSI FELTÉTELEK, A JELENTKEZŐ ÁLTAL

Kötbérmentes lemondási határidő: 2020. július 15. szerda 24:00 óra
A jelentkező ezen időpontig tudja lemondani a rendezvényen való részvételét.

Ezen időpontot követően a rendezvényen történő részvétel lemondása esetén a jelentkező a teljes díjat köteles lemondási kötbérként megfizetni a MEE részére.
A rendezvény szervezője lemondást kizárólag ÍRÁSBAN fogad el, az e-mail útján történő kommunikációt írásbeli formának ismeri el. A lemondást az antal@mee.hu e-mail címre kell leadni. A leadott lemondás akkor mentesít a fizetési kötelezettség alól, amennyiben a rendezvény szervezője által írásban visszaigazolásra kerül.

Jelentkezőt nem mentesíti a fizetési kötelezettsége alól, ha a rendezvényen nem jelenik meg és nem él előzetesen a lemondás lehetőségével.
A részvevő személye – előzetesen egyeztetés mellett, írásban – módosítható.
A rendezvényen való részvételt a szervező csak akkor köteles biztosítani, ha a részvételi díj legkésőbb a rendezvény előtti 7 napon az MEE bankszámláján jóváírásra került.

Fizetési késedelem esetén a Jelentkező a követelés összegén felül a behajtást terhelő, igazolt felszólítási- és inkasszó költséget köteles megtéríteni.

 

MEGHIÚSULÁS, LEMONDÁS A RENDEZŐ ÁLTAL

A) A MEE tájékoztat minden Jelentkezőt, hogy szervezőként 2020. augusztus 20. napjáig bezárólag hoz arról döntést, hogy megtartásra kerül-e a rendezvény, figyelembe véve a járványügyi helyzet alakulását. Amennyiben a MEE 2020. augusztus 20. napjáig úgy dönt, hogy nem kerül megtartásra a rendezvény, a jelen jelentkezési feltételek szerint a felek között létrejött jogviszony megszűnik, és a jelentkező által már megfizetett konferencia díj visszafizetésre kerül a jelentkező részére.

B) Amennyiben 2020. augusztus 20. napját követően alakul ki olyan helyzet, hogy a COVID-19 (koronavírus) járvány miatt járványügyi korlátozó intézkedések kerülnek bevezetésre, melyek következtében a rendezvény megtartása részlegesen vagy teljes mértékben lehetetlenné válik – vagyis, a MEE nem tudja megtartani a rendezvényt – a jelentkező a jelentkezés adatlapjának kitöltésével és online módon történő elküldésével kifejezetten elfogadja a következőket:

a) Jelentkező részére a már megfizetett konferencia díjból a következő összegek nem kerülnek visszafizetésre, azok visszatérítésére a MEE mint szervező nem köteles:

 • a szállás teljes díja;
 • az étkezés teljes díja (költsége);
 • a részvételi díj 50%-a.

Amennyiben a rendezvény előbbi okból történő elmaradása mellett a járványügyi korlátozások lehetővé teszik a szállás elfoglalását, úgy a jelentkező a rendezvény meg nem tartása esetén is igénybe veheti az adott szállodától megrendelt, a szálláshelyre és a reggelire vonatkozó szolgáltatásokat.

Amennyiben a MEE a rendezvény előbbi okból történő elmaradása esetén a szállást és étkezést szolgáltató szerződéses partnereivel olyan megállapodásra jut, miszerint e szolgáltatók felé a szállás és/vagy étkezés megrendelésére tekintettel a MEE által fizetendő összegek csökkennek, vagy nem kell azokat megfizetni, úgy a MEE ezen összegeket visszatéríti a jelentkező részére.

b) Jelentkező a jelentkezés adatlapjának kitöltésével és online módon történő elküldésével a fenti, járványügyi korlátozó intézkedések esetén irányadó feltételeket kifejezetten elfogadja.

A rendezvény szervezője az esetleges program- és helyszínváltoztatás jogát fenntartja.

 

JOGNYILATKOZAT ÉS ADATKEZELÉS

A jelen honlapon megjelenő tartalmak, képi megoldások és logók szerzői jogvédelem alá esnek, a MEE tulajdonát képezik. A szerzői jogok gyakorlására kizárólag a MEE jogosult.

A dokumentumokat, jogokat, képeket vagy azok részleteit a MEE előzetes írásbeli jóváhagyása nélkül bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni, illetve közzétenni tilos.

A rendezvényen tömegfelvételnek minősülő kép- és hangfelvételek készülnek, amelyek nyilvánosságra hozatalára (honlap, Facebook, Instagram, Elektrotechnika folyóirat, reklámanyag) a Magyar Elektrotechnikai Egyesület a jogot fenntartja. A tömegfelvételek készítéséhez az érintetteknek nem szükséges hozzájárulását adni. Egyéni ábrázolású képek esetében a MEE hozzájárulást kér az érintettől a készítéshez és felhasználáshoz is.

A személyes adatok kezelése tekintetében az Európai Uniós Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően járunk el. Ennek részletei adatvédelmi tájékoztatónkban találhatók.

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület a jelentkező adatait a jelentkezés és adott esetben szállásfoglalás céljából kezeli. Az adatok megadásának jogalapja a megállapodás megkötése (GDPR 6. cikk 1. b.). A fenti célokkal kapcsolatban a kezelt, jelentkezői által megadott adatok köre a következő: (név, számlázási cím, postázási cím, cégnév, email, telefonszám). Adatkezelés időtartama: a 2000. évi C. törvény 169. § (2) bekezdése alapján 8 év. Adatközlés szálláshely-szolgáltató felé történhet szállásfoglalás céljával. Bővebb információt a MEE kapcsolattartási lehetőségein kaphat, jogaival (tájékoztatás, törlés, helyesbítés, tiltakozás, stb.) itt élhet, vagy fordulhat a hatósághoz vagy bírósághoz.

Az adatkezelési tájékoztatók megtekinthetők az alábbi linkeken:

Egyéni előadói jelentkezés esetén

Egyéni látogatói jelentkezés esetén

Kiállítói jelentkezés esetén

Ügyintézői regisztráció esetén

 

 

MAGYAR ELEKTROTECHNIKAI EGYESÜLET
1075 BUDAPEST, MADÁCH IMRE ÚT 5. 
TEL.: +36 1 312 0662
VANDORGYULES@MEE.HU