Magyar Elektrotechnikai Egyesület

Jelentkezés

Ön mostantól egy felületen keresztül, egyetlen profil alól kezelheti előadásait, részvételét, kiállítói stand foglalását. Amennyiben Ön kizárólag a saját előadását / részvételét szeretné kezelni, regisztráljon egyéni profillal. Amennyiben más előadók / résztvevők jelentkezését is Ön tölti fel, kérjük, regisztráljon Ügyintézőként. Fontos, hogy egy email címmel egyszer tud regisztrálni!

Amennyiben már egyéni profilként beküldte jelentkezését, de a későbbiek folyamán mégis Ön kezelné mások jelentkezéseit is, úgy a profilba bejelentkezve átállíthatja a fiók típusát "ügyintéző"-re.

Az előadói és kiállítói regisztráció önmagában nem minősül látogatói jelentkezésnek!
Kérjük, profijába belépve mindenképp jelentkezzen látogatóként is.

 

Előadók
 
Jelentkezés előadóknak
Beküldési határidő: 
2021. április 23.
Kiállítók
 
Jelentkezés kiállítónak
Jelentkezés lezárva!
Egyéni látogatók
 
Jelentkezés látogatóknak
Jelentkezés lezárva!

 

Határidők

Előadás javaslatok beérkezési határideje: 2021. április 14. 2021. április 23.
Online jelentkezési felület megnyitása, előzetes program meghirdetése: 2021. május 24.
Prezentációk beküldésének határideje: 2021. június 25.
KEDVEZMÉNYES jelentkezési határidő: 2021. június 21.
VÉGLEGES jelentkezési határidő: 2021. augusztus 09. (szabad helyek függvényében)

 

 

JOGNYILATKOZAT ÉS ADATKEZELÉS

A jelen honlapon megjelenő tartalmak, képi megoldások és logók szerzői jogvédelem alá esnek, a MEE tulajdonát képezik. A szerzői jogok gyakorlására kizárólag a MEE jogosult.

A dokumentumokat, jogokat, képeket vagy azok részleteit a MEE előzetes írásbeli jóváhagyása nélkül bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni, illetve közzétenni tilos.

A rendezvényen tömegfelvételnek minősülő kép- és hangfelvételek készülnek, amelyek nyilvánosságra hozatalára (honlap, Facebook, Instagram, Elektrotechnika folyóirat, reklámanyag) a Magyar Elektrotechnikai Egyesület a jogot fenntartja. A tömegfelvételek készítéséhez az érintetteknek nem szükséges hozzájárulását adni. Egyéni ábrázolású képek esetében a MEE hozzájárulást kér az érintettől a készítéshez és felhasználáshoz is.

A személyes adatok kezelése tekintetében az Európai Uniós Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően járunk el. Ennek részletei adatvédelmi tájékoztatónkban találhatók.

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület a jelentkező adatait a jelentkezés és adott esetben szállásfoglalás céljából kezeli. Az adatok megadásának jogalapja a megállapodás megkötése (GDPR 6. cikk 1. b.). A fenti célokkal kapcsolatban a kezelt, jelentkezői által megadott adatok köre a következő: (név, számlázási cím, postázási cím, cégnév, email, telefonszám). Adatkezelés időtartama: a 2000. évi C. törvény 169. § (2) bekezdése alapján 8 év. Adatközlés szálláshely-szolgáltató felé történhet szállásfoglalás céljával. Bővebb információt a MEE kapcsolattartási lehetőségein kaphat, jogaival (tájékoztatás, törlés, helyesbítés, tiltakozás, stb.) itt élhet, vagy fordulhat a hatósághoz vagy bírósághoz.

Az adatkezelési tájékoztatók megtekinthetők az alábbi linkeken:

Egyéni előadói jelentkezés esetén

Ügyintézői regisztráció esetén

 

 

 

MAGYAR ELEKTROTECHNIKAI EGYESÜLET
1075 BUDAPEST, MADÁCH IMRE ÚT 5. 
TEL.: +36 1 312 0662
VANDORGYULES@MEE.HU